In verband met de momenteel geldende maatregelen, dient u zich eenmalig te registreren om uitnodigingen te ontvangen voor een bezoek aan de kerkdiensten.

Volg onderstaande stappen om u (eenmalig) te registreren.

Broeders en Zusters zonder e-mailadres kunnen contact opnemen met de koster.

Stap 1

Registreer uw email adres. (zo weten we later wie bij welk adres hoort en kunt u binnenkort de app van de kerk gebruiken).

Stap 2

Nadat u op verzenden heeft geklikt, ontvangt u, op het door u opgegeven e-mailadres, een e-mail met daarin een speciale link om een account aan te kunnen maken op kerktijd.nl
(mocht u deze email niet hebben ontvangen controleer dan uw spam-box)

Stap 3

Maak via de link van stap 2 een account aan op de speciale Ichthus pagina van kerktijd.nl, hier registreert u met hetzelfde e-mailadres dat u in stap 1 ook heeft gebruikt.

Stap 4

Elke maandagavond worden de uitnodigingen verstuurd per mail en deze dient u te bevestigingen via de link in de email. Een uitnodiging is 48 uur geldig, hierna vervalt de uitnodiging en worden automatisch nieuwe gemeenteleden uitgenodigd. Net zolang totdat het maximaal aantal plaatsen bereikt is, of totdat de betreffende dienst begint.

Volg altijd de richtlijnen van het RIVM
– We houden anderhalve meter afstand van mensen die niet tot hetzelfde huishouden behoren.
– Bent u ziek of verkouden? dan verzoeken wij u om thuis te blijven.
– Voor, tijdens en na de kerkdiensten volgt u de instructies van de coördinators op, zodat we veilig gebruik kunnen maken van ons kerkgebouw.