Chr. Geref. Zondagsschool “Kinderen van één Vader”

In het jaar 2005 werd de Christelijke Gereformeerde Zondagsschool “Kinderen van één Vader” opgericht met als doel: “Het vertellen van de blijde boodschap van de verlossing door Jezus Christus aan de kinderen in de basisschool leeftijd”.

Dit doen wij door iedere zondagmiddag samen met de kinderen te zingen en een  psalmvers met Bijbeltekst te leren. Centraal staat het luisteren naar een vertelling uit de Bijbel. Hierin proberen wij de kinderen te laten zien wie de Heere Jezus is en wat hij voor ons gedaan heeft. Dat de Here Jezus er niet alleen is voor oudere volwassen mensen, maar dat wij jong of oud altijd naar hem toe mogen gaan.

Wat wordt er gedaan op de zondagsschool en welk materiaal wordt er gebruikt?

Wij werken met materiaal van het LCJ, die maakt ieder seizoen een rooster klaar met versjes om te leren en vertellingen met verwerkingen. Op deze manier loop je de hele Bijbel door als je de zondagsschool alle jaren bezoekt.
In de jongste groepen worden de lessen afgewisseld met het maken van bv. een kleurplaat. In de middengroepen proberen wij aandacht te besteden aan Bijbelkennis bv. door het doen van een quiz. In groep 8  worden de kinderen voorbereid op de catechisatie en de jongerenclubs, hier wordt gewerkt met de lesstof “feiten en cijfers”.

Waar komen wij samen en hoe laat?

Wij komen iedere zondagmiddag van half drie tot half vier samen op:

  • de Harmpje Visserschool,                groep 1 t/m en 7
  • de Ichthushof,                                    groep 1 t/m en 7 + groep 8

Alleen als de basisscholen vakantie hebben dan houden wij ook geen zondagsschool.

Zondagsschool Rooster

Klik hier voor de te leren psalm

Het bestuur

André Bakker
Secretaris

André Bakker

e: [email protected]

Klaas Kramer
Penningmeester

Klaas Kramer

e: [email protected]

Cees Hoekstra
Voorzitter

Cees Hoekstra

e: [email protected]