Het doel van de bemoedigingkring is het verzorgen en bezorgen van kaarten bij ziekte, rouw, geboorte, verjaardagen en ter bemoediging bij leden van de onze gemeente.

Twee zusters vormen het contact tussen de diaconie en de leden van de bemoedigingskring. Dit zijn Greetje Coenen- Hoekstra en Jannie van de Berg- Coenen. Zij maken een lijst voor iedere bezorgster en brengen die rond. Zo weten ze precies wie wanneer jarig is. Deze groep bezorgers bestaat uit 11 leden en verzorgen en bezorgen alleen de verjaardagskaarten.

De overige kaarten worden verzorgd en bezorgt door vier andere leden. Deze houden iedere week de nieuwsbrief in de gaten. De gemeente is verdeeld in vier regio’s en iedere bezorgster kijkt of er gemeenteleden op de nieuwsbrief staan die in hun regio wonen.

Elk jaar wordt er een avond belegd door de diaconie met de bezoekdames en de bemoedigingkring waarin plaats is voor het uitwisselen van ervaringen en waar eventueel onderling kan worden overlegd over situaties vanuit de gemeente.

Contactpersonen

Greetje Coenen- Hoekstra
Harderbank 10
0527-684985

Jannie van den Berg- Coenen
Slenk 14
0527 – 860087