Over de Ichthuskerk

De Ichthuskerk biedt plaats aan ruim 1200 personen en is in 9 maanden gebouwd op een kavel achter de Ichthushof. Dit is het kerkelijke centrum welke de Ichthus gemeente in 2010 in gebruik heeft genomen. Naast de kerkzaal beschikt de Ichthus gemeente nu over 10 zalen die plaats bieden aan 25 tot 350 personen. Een goed ingerichte  keuken maakt het centrum compleet, zodat naast het houden van vergaderingen gezorgd kan worden voor de catering. Er is grote dankbaarheid jegens de Heere dat dit alles kon plaatsvinden.

Nieuws

Nederland Zingt in de Ichthuskerk

In 2015 kwam Nederland Zingt opnames nemen in de Ichthuskerk. De opnames kwamen in de uitzending van 5 december 2015. Klik hier om de aflevering te bekijken.
Lees meer →

Opening Ichthuskerk

Zaterdag 12 mei 2012 is de nieuwe kerkzaal van de Ichthus gemeente tijdens een speciale samenkomst feestelijk geopend. Klik hier om het hele verslag van deze opening te lezen.
Lees meer →

Bouw Ichthuskerk

Tijdens het bouwen van de Ichthuskerk werden de gemeenteleden op de hoogte gehouden van de stand van zaken via deze website. Broeder Geert Meun schreef regelmatig een kort verslag. Omdat de kerk inmiddels al geopend is, zijn al deze verslagen gebundeld in één document welke u...
Lees meer →