off

Moldavië 2018

Het is al bijna weer een jaar geleden dat we in Moldavië waren. Inmiddels worden we allemaal weer een beetje “anwinning” en kijken we uit naar de zomer van 2018. Dan willen we namelijk weer met een gezellige groep op reis gaan naar Moldavië. Zoals elk jaar vertrekken we ook nu weer direct de eerste dag van de vakantie. Dit betekend dat je de 2e maandag al weer terug bent en nog volop de tijd hebt om weg te gaan of te werken! Als leiding gaan we de komende periode kijken hoe de reis er concreet uit gaat zien, maar wat we al wel weten is dat het weer super gaaf wordt!

Wat we sowieso doen tijdens ons verblijf in Moldavië is: leuke dingen doen met kinderen, ouderen bezoeken, praktische hulp bieden en voedselpakketten aanbieden, maar vooral worden we geestelijk opgebouwd door de contacten met de mensen daar en met elkaar als groep. We gaan samen bezig om God en de bijbel (beter) te leren kennen. Daarbij hebben we natuurlijk erg veel lol, informeer maar eens bij mensen die mee geweest zijn!

Ben jij volgend jaar zomer minimaal 16 jaar oud en lijkt het je leuk om mee te gaan? Dan kun je je aanmelden! Ook als je al vaker mee bent gewest kun je je aanmelden, bij teveel aanmeldingen gaan jongeren die voor het eerst meegaan voor. We gaan van vrijdag 20 juli t/m maandag 30 juli op reis. We vragen een eigen bijdrage van maximaal €250,00 voor je ticket en verblijf. Dit kan nog minder worden, afhankelijk van de prijzen van de tickets. Om daar ook financieel iets te kunnen betekenen organiseren we 2 of 3 acties waarbij je volledige inzet wordt verwacht.

Aanmelden kun je doen door dit aanmeldformulier in te leveren bij Klaas en Nelleke, Gammels 8 of te mailen naar [email protected]. Aanmelden kan tot zondag 9 juli.