off

Corona nieuwsbericht [3 februari 2022]

Geliefde broeders en zusters,

Gisteravond heeft de kerkenraad weer gesproken over de voortgang van onze diensten in coronatijd. Tijdens de evaluatie zijn de aanvangstijden van onze erediensten besproken en hierbij is de roep van gemeenteleden om terug te gaan naar de reguliere aanvangstijden gehoord. Daarom is besloten om de biddag, woensdag 9 februari, te gebruiken om te testen hoe het uitpakt als we teruggaan naar de reguliere tijden, waarbij 3 secties per dienst worden genodigd. Voor a.s. zondag blijven we nog 3 diensten hanteren i.v.m. de themadienst in de middag, waarbij eerst onze jongeren tussen 12 t/m 30 worden genodigd. Na de biddag zal de kerkenraad evalueren of we de reguliere aanvangstijden kunnen aanhouden en hierbij kijken we of de gemeenteleden ook hun verantwoordelijkheid nemen m.b.t. de registratie via Scipio.
U kunt u vanaf dit moment weer inschrijven voor één van de diensten waar uw sectie is ingedeeld. Hieronder is de uiteindelijke indeling voor a.s. zondag en de biddag te vinden:

Indeling diensten

Zondag 6 februari
Sectie 3 en 4 * 9:00 uur
Sectie 5 en 6 * 11:00 uur
Jongeren (12 t/m 30) * 17:00 uur
* Vrijdagavond geven wij de nog beschikbare plaatsen eerst vrij voor de secties 1 en 2 en zaterdagmiddag voor iedereen net zolang totdat alle plaatsen zijn ingevuld. Jongeren hoeven zich niet in te schrijven (hiervoor reserveren we een vast aantal plaatsen).

Woensdag 9 februari (biddag)
Sectie 1, 2 en 3 10:00 uur
Sectie 4, 5 en 6 17:00 uur

In bovengenoemde diensten is kindercrèche aanwezig (behalve in de themadienst). Gemeenteleden die genodigd zijn en niet kunnen komen vanwege hun werk in bijv. de zorg, kunnen een berichtje sturen naar [email protected] en in overleg een ander moment afspreken (of wachten op het moment van vrije inschrijving).
De registratie is vanaf nu terug te vinden in de Agenda van Scipio. Gasten of leden in de overkomstprocedure kunnen contact opnemen met de scriba voor een oplossing.
Laten we er samen de schouders onderzetten geliefde broeders en zusters. Het is een moeilijke tijd, waarbij er soms meer vragen zijn dan antwoorden. Laten we in saamhorigheid en liefde elkaar bemoedigen en verlangend uitzien naar onze Zaligmaker. Laten we vooral bidden voor elkaar en voor de situatie waarin we verkeren.

Een hartelijke groet,
Uw kerkenraad

Over de auteur