Al sinds het ontstaan van de Ichthus gemeente is het een goede gewoonte geworden om de laatste woensdag van november een bazar te organiseren waarvan de opbrengst ten bate van de kerk komt. Deze bazar is inmiddels uitgegroeid naar een heuse Deco fair die in de wijde omgeving bekend staat en ook vele bezoekers van buiten Urk trekt.
Ieder jaar lukt het ons weer om net dat stukje decoratie te presenteren wat u zocht, geen tientallen maar in kleine oplagen zodat het ook een uniek stukje decoratie genoemd kan worden.

Toch gaat dit niet zomaar. Al in februari/ maart komen we bij elkaar voor de eerste overleggen en taakverdelingen. Wie doet wat, wie zorgt er voor dat…. en hoe kunnen we het een en ander nog beter organiseren?

Vanaf september komen we dan iedere maandagavond bij elkaar op onzen “eigen ”crea-zolder en voeren daar een deel  van onze plannen uit.

Maar….wat dacht u van wat er thuis wordt gedaan, in verschillende bedrijven, op clubs en noem maar op. Vaak vragen we ons af lukt het ons om dit jaar weer een zaal vol te krijgen waarbij uiteindelijk altijd weer de vraag naar boven komt : waar laten we het…..

Ook de etenswaar neemt een belangrijke plaats in op de bazar, ieder jaar zijn er zeker de oliebollen, kibbeling, snacks, taart en verzorgt de Jachthut uitmuntende lekkernijen.

Er is een uitgebreide snoep/kadokraam, een koffiehoek met de lekkerste punten taart

De brocante en tweedehands deco verkoop wordt ook ieder jaar meer en meer uitgebreid zodat we hiervoor ook meer ruimte moesten gaan inrichten. Ook daar weten al meer mensen hun weg te vinden en scoren voor mooie prijsjes prachtige woonaccessoires.

Tot slot nemen diverse verlotingen ook een belangrijke plaats in op de bazar. Er worden onder andere fietsen, was en droogmachines verloot, woondecoratie, en noem het maar op.

Kortom, uw bezoek aan de Ichthus bazar-Deco fair is zeker de moeite waard.

Like daarvoor ook onze facebookpagina ichthusbazar

Ichthusbazar
Al een aantal jaren sparen wij oud Urk zegels ten behoeve van verschillende activiteiten die georganiseerd worden.

Daar komt dit jaar een eind aan omdat wijk 2 per 1 maart gaat stoppen met de uitgifte van Oud Urk zegels.

Om ...
Ichthusbazar
Photos from Ichthusbazar's post Nog een leuk origineel cadeautje nodig?? a.s maandag op de minifair in de Ichthushof heel veel keus. En......voor hele leuke prijsjes. De poeiermelk staat klaar!!😋
Ichthusbazar added 3 new photos.
Ichthusbazar
A.s. maandag ook nog een aantal sterren met verlichting in de verkoop.
Ichthusbazar
Op de minifair zijn er ook nog wat leuke festoenen te koop.
Ichthusbazar
Op de minifair van a.s. maandag zijn er ook nog wat leuke kransen en ringen voorradig. Zeker de moeite waard om even langs te komen.
Ichthusbazar
De volgende prijzen zijn nog niet afgehaald. Jongens fiets 06337. Kerststuk 09271.
Tefalpan 09881. Laptop 03823.
Ichthusbazar
Ichthusbazar Maandagavond nog even wat leuke items scoren op de minifair. Vanaf 18.30-20.30 in de Ichthushof. De "poeiermelk" staat klaar😊
Ichthusbazar shared their post.
Ichthusbazar
Maandagavond nog even wat leuke items scoren op de minifair. Vanaf 18.30-20.30 in de Ichthushof. De "poeiermelk" staat klaar😊
Ichthusbazar
Photos from Ichthusbazar's post Maandagavond 17 december organiseren we nog een gezellig avondje in de Ichthushof.
We verkopen deze avond leuke snoep cadeaus en groendecoratie. Natuurlijk met een heerlijke beker "poeiermelk" en lekkere kerstkransjes.
Ichthusbazar added 2 new photos.

Laad meer