Al sinds het ontstaan van de Ichthus gemeente is het een goede gewoonte geworden om de laatste woensdag van november een bazar te organiseren waarvan de opbrengst ten bate van de kerk komt. Deze bazar is inmiddels uitgegroeid naar een heuse Deco fair die in de wijde omgeving bekend staat en ook vele bezoekers van buiten Urk trekt.
Ieder jaar lukt het ons weer om net dat stukje decoratie te presenteren wat u zocht, geen tientallen maar in kleine oplagen zodat het ook een uniek stukje decoratie genoemd kan worden.

Toch gaat dit niet zomaar. Al in februari/ maart komen we bij elkaar voor de eerste overleggen en taakverdelingen. Wie doet wat, wie zorgt er voor dat…. en hoe kunnen we het een en ander nog beter organiseren?

Vanaf september komen we dan iedere maandagavond bij elkaar op onzen “eigen ”crea-zolder en voeren daar een deel  van onze plannen uit.

Maar….wat dacht u van wat er thuis wordt gedaan, in verschillende bedrijven, op clubs en noem maar op. Vaak vragen we ons af lukt het ons om dit jaar weer een zaal vol te krijgen waarbij uiteindelijk altijd weer de vraag naar boven komt : waar laten we het…..

Ook de etenswaar neemt een belangrijke plaats in op de bazar, ieder jaar zijn er zeker de oliebollen, kibbeling, snacks, taart en verzorgt de Jachthut uitmuntende lekkernijen.

Er is een uitgebreide snoep/kadokraam, een koffiehoek met de lekkerste punten taart

De brocante en tweedehands deco verkoop wordt ook ieder jaar meer en meer uitgebreid zodat we hiervoor ook meer ruimte moesten gaan inrichten. Ook daar weten al meer mensen hun weg te vinden en scoren voor mooie prijsjes prachtige woonaccessoires.

Tot slot nemen diverse verlotingen ook een belangrijke plaats in op de bazar. Er worden onder andere fietsen, was en droogmachines verloot, woondecoratie, en noem het maar op.

Kortom, uw bezoek aan de Ichthus bazar-Deco fair is zeker de moeite waard.

Like daarvoor ook onze facebookpagina ichthusbazar

Ichthusbazar
Ichthusbazar Ichthusbazar updated their profile picture.
Ichthusbazar
Er is weer van alles te vinden om leuke ideeën uit te voeren.
Ichthusbazar
Ichthusbazar Ichthusbazar updated their profile picture.
Ichthusbazar
Photos from Ichthusbazar's post Alvast wat voorbereidingen voor de bazar van 27 november D.V.
Ichthusbazar
T is weer om even punten te knippen......heeft u nog koffiepunten die we gebruiken mogen voor de bazar? U kunt ze deponeren in de zegelbus die op de balie in de Ichthushof staat.
Ichthusbazar
Photos from Ichthusbazar's post Helaas kunnen we niets meer met de pyramideweg zegels en de oude wijk 2 zegels. Maar de wijk 2 stickers zijn meer dan welkom om de half volgepakte boekjes vol te maken.
Ichthusbazar
Vanavond geen tuinplanten verkoop. Alles is opperdepop!
Ichthusbazar
SriLankahulp home startpagina van de website SriLanka Hulp
Ichthusbazar shared a link.

Laad meer