Al sinds het ontstaan van de Ichthus gemeente is het een goede gewoonte geworden om de laatste woensdag van november een bazar te organiseren waarvan de opbrengst ten bate van de kerk komt. Deze bazar is inmiddels uitgegroeid naar een heuse Deco fair die in de wijde omgeving bekend staat en ook vele bezoekers van buiten Urk trekt.
Ieder jaar lukt het ons weer om net dat stukje decoratie te presenteren wat u zocht, geen tientallen maar in kleine oplagen zodat het ook een uniek stukje decoratie genoemd kan worden.

Toch gaat dit niet zomaar. Al in februari/ maart komen we bij elkaar voor de eerste overleggen en taakverdelingen. Wie doet wat, wie zorgt er voor dat…. en hoe kunnen we het een en ander nog beter organiseren?

Vanaf september komen we dan iedere maandagavond bij elkaar op onzen “eigen ”crea-zolder en voeren daar een deel  van onze plannen uit.

Maar….wat dacht u van wat er thuis wordt gedaan, in verschillende bedrijven, op clubs en noem maar op. Vaak vragen we ons af lukt het ons om dit jaar weer een zaal vol te krijgen waarbij uiteindelijk altijd weer de vraag naar boven komt : waar laten we het…..

Ook de etenswaar neemt een belangrijke plaats in op de bazar, ieder jaar zijn er zeker de oliebollen, kibbeling, snacks, taart en verzorgt de Jachthut uitmuntende lekkernijen.

Er is een uitgebreide snoep/kadokraam, een koffiehoek met de lekkerste punten taart

De brocante en tweedehands deco verkoop wordt ook ieder jaar meer en meer uitgebreid zodat we hiervoor ook meer ruimte moesten gaan inrichten. Ook daar weten al meer mensen hun weg te vinden en scoren voor mooie prijsjes prachtige woonaccessoires.

Tot slot nemen diverse verlotingen ook een belangrijke plaats in op de bazar. Er worden onder andere fietsen, was en droogmachines verloot, woondecoratie, en noem het maar op.

Kortom, uw bezoek aan de Ichthus bazar-Deco fair is zeker de moeite waard.

Like daarvoor ook onze facebookpagina ichthusbazar

Ichthusbazar
Ik heb heel veel halve kaartjes. Wilt u mee helpen deze compleet te maken tbv de Ichthusbazar? Graag dit bericht zoveel mogelijk delen. Zegels kunnen worden opgehaald of in de zegelbus in de Ichthushof.
Ichthusbazar
Wat dit nu weer worden moet.....heel veel inspiratie om de Bazar van 28 november tot een succes te maken.
Ichthusbazar
Vanwege het overlijden van Zr Bakker en Zr Driessen worden de kinderbingo en de tweedehands verkoop uitgesteld tot een nader te bepalen datum.
Ichthusbazar
Ichthusbazar Ichthusbazar updated their profile picture.
Ichthusbazar
Photos from Ichthusbazar's post Woensdag 3 oktober van 14.00 tot 18.00 uur gezellige tweedehands verkoop in de Ichthushof. Dit is uw kans om weer even wat leuke items te scoren voor wel hele kleine prijsjes.
Ook is er weer een uitgebreide snoepkraam en kunt ...
Ichthusbazar
Woensdagmiddag 3 oktober 17.00 uur is er weer een gezellige kinderbingo in de Ichthushof.
3 ronden voor 2.50 met lekkers en drinken inbegrepen.
Na afloop zijn er broodjes hamburger en frikadellen te koop.
Ichthusbazar
Ichthusbazar's cover photo Ichthusbazar updated their cover photo.
Ichthusbazar
Young Moldavië

Op de verkoopmiddag van 3 oktober D.V. in de Ichthushof is er ook een groep jongeren die voedsel en houtpakketten verkopen ten bate van hun projecten in Moldavië. Voor de jeugd die deze middag even langskomt verkopen ze ...
Ichthusbazar
Alvast wat ideeën aan het verzamelen voor de Ichthusfair van 28 november D.V.

Laad meer