Al sinds het ontstaan van de Ichthus gemeente is het een goede gewoonte geworden om de laatste woensdag van november een bazar te organiseren waarvan de opbrengst ten bate van de kerk komt. Deze bazar is inmiddels uitgegroeid naar een heuse Deco fair die in de wijde omgeving bekend staat en ook vele bezoekers van buiten Urk trekt.
Ieder jaar lukt het ons weer om net dat stukje decoratie te presenteren wat u zocht, geen tientallen maar in kleine oplagen zodat het ook een uniek stukje decoratie genoemd kan worden.

Toch gaat dit niet zomaar. Al in februari/ maart komen we bij elkaar voor de eerste overleggen en taakverdelingen. Wie doet wat, wie zorgt er voor dat…. en hoe kunnen we het een en ander nog beter organiseren?

Vanaf september komen we dan iedere maandagavond bij elkaar op onzen “eigen ”crea-zolder en voeren daar een deel  van onze plannen uit.

Maar….wat dacht u van wat er thuis wordt gedaan, in verschillende bedrijven, op clubs en noem maar op. Vaak vragen we ons af lukt het ons om dit jaar weer een zaal vol te krijgen waarbij uiteindelijk altijd weer de vraag naar boven komt : waar laten we het…..

Ook de etenswaar neemt een belangrijke plaats in op de bazar, ieder jaar zijn er zeker de oliebollen, kibbeling, snacks, taart en verzorgt de Jachthut uitmuntende lekkernijen.

Er is een uitgebreide snoep/kadokraam, een koffiehoek met de lekkerste punten taart

De brocante en tweedehands deco verkoop wordt ook ieder jaar meer en meer uitgebreid zodat we hiervoor ook meer ruimte moesten gaan inrichten. Ook daar weten al meer mensen hun weg te vinden en scoren voor mooie prijsjes prachtige woonaccessoires.

Tot slot nemen diverse verlotingen ook een belangrijke plaats in op de bazar. Er worden onder andere fietsen, was en droogmachines verloot, woondecoratie, en noem het maar op.

Kortom, uw bezoek aan de Ichthus bazar-Deco fair is zeker de moeite waard.

Like daarvoor ook onze facebookpagina ichthusbazar

Ichthusbazar
Nog steeds ben ik t.b.v. de Ichthusbazar op zoek naar pyramideweg zegels. Deze zegels worden niet meer uitgegeven maar kunnen nog wel tot eind december worden ingeleverd. Gaat u ook nog even op zoek? U kunt ze inleveren in de ...
Ichthusbazar
Photos from Ichthusbazar's post Woensdag 3 oktober staat de Ichthushof in het teken van een tweedehandsverkoop. Er wordt voornamelijk tweedehands woondecoratie en tweedehands kinderkleding verkocht. Heeft u nog spullen die u hiervoor beschikbaar wilt stellen? Iedere maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur kunt u ...
Ichthusbazar
Orgel Ichthuskerk Urk OVERHEERLIJKE SCHEPTAARTEN
Op veler verzoek gaan we opnieuw een scheptaartenactie doen! De taarten zijn voor ongeveer 6-8 personen en kosten €8,- (opbrengst is tbv fondswerving Ichthus)
Dit keer is ervoor gekozen om Baileys scheptaarten te gaan maken.
Bestellen kan tot ...
Ichthusbazar
Met de wisseling van seizoenen voor de deur sluiten we de boel af en gaan we een tijd van rust en ontspanning in.

Toch zijn we ook al weer een klein beetje aan het vooruit kijken en komen er zo ...
Ichthusbazar
Ook voor leuke voorjaarsdeco bent u a.s. maandag tijdens de gezellige avond in de Ichthushof aan het juiste adres.
Ichthusbazar
Photos from Ichthusbazar's post Wordt gezellig maandagavond. Lekker een kopje thee met wat lekkers. Veel leuke snoepkado's en heerlijke proeverij van diverse soorten puddingen. Pudding en kiprollade kunt u deze avond bestellen en kunnen zaterdag 31 maart s middags worden opgehaald in de Ichthushof.
...
Ichthusbazar
Photos from Ichthusbazar's post Maandag 26 maart van 19.00-21.00 uur gezellige inloopavond in de Ichthushof. Leuke woondecoratie en snoep cadeaus. Wij zorgen voor een heerlijk kopje thee met wat lekkers.
Ook is er een proeverij van de lekkerste puddingen die u voor de paasdagen ...
Ichthusbazar
Photos from Ichthusbazar's post Dat wordt wat vanavond om 20.00 uur in de Ichthushof.
Ichthusbazar added 4 new photos.
Ichthusbazar
In de pauze verloting van een half varken! (bonnen)
Ichthusbazar
Bij de ronde beauty een bon van Aquamare Beauty, een Kappersbon en een haarverzorgingsset.

Laad meer