Al sinds het ontstaan van de Ichthus gemeente is het een goede gewoonte geworden om de laatste woensdag van november een bazar te organiseren waarvan de opbrengst ten bate van de kerk komt. Deze bazar is inmiddels uitgegroeid naar een heuse Deco fair die in de wijde omgeving bekend staat en ook vele bezoekers van buiten Urk trekt.
Ieder jaar lukt het ons weer om net dat stukje decoratie te presenteren wat u zocht, geen tientallen maar in kleine oplagen zodat het ook een uniek stukje decoratie genoemd kan worden.

Toch gaat dit niet zomaar. Al in februari/ maart komen we bij elkaar voor de eerste overleggen en taakverdelingen. Wie doet wat, wie zorgt er voor dat…. en hoe kunnen we het een en ander nog beter organiseren?

Vanaf september komen we dan iedere maandagavond bij elkaar op onzen “eigen ”crea-zolder en voeren daar een deel  van onze plannen uit.

Maar….wat dacht u van wat er thuis wordt gedaan, in verschillende bedrijven, op clubs en noem maar op. Vaak vragen we ons af lukt het ons om dit jaar weer een zaal vol te krijgen waarbij uiteindelijk altijd weer de vraag naar boven komt : waar laten we het…..

Ook de etenswaar neemt een belangrijke plaats in op de bazar, ieder jaar zijn er zeker de oliebollen, kibbeling, snacks, taart en verzorgt de Jachthut uitmuntende lekkernijen.

Er is een uitgebreide snoep/kadokraam, een koffiehoek met de lekkerste punten taart

De brocante en tweedehands deco verkoop wordt ook ieder jaar meer en meer uitgebreid zodat we hiervoor ook meer ruimte moesten gaan inrichten. Ook daar weten al meer mensen hun weg te vinden en scoren voor mooie prijsjes prachtige woonaccessoires.

Tot slot nemen diverse verlotingen ook een belangrijke plaats in op de bazar. Er worden onder andere fietsen, was en droogmachines verloot, woondecoratie, en noem het maar op.

Kortom, uw bezoek aan de Ichthus bazar-Deco fair is zeker de moeite waard.

Like daarvoor ook onze facebookpagina ichthusbazar

Ichthusbazar
Onze eerstvolgende activiteit..... "grote mensen" Bingo! 3 maart D.V. Meer info volgt😀
Ichthusbazar
We zijn nog op zoek naar pyramideweg zegels. Deze worden niet meer uitgegeven. De restanten kunt u deponeren in de zegelbus. Deze staat op de balie in de Ichthushof. Overige zegels, bonnen en punten zijn ook meer dan welkom.
Ichthusbazar
Gezellig weer, volle bak met de kinderbingo in de Ichthushof.
Ichthusbazar
Ichthusbazar Vanmiddag om 5 uur kinderbingo in de Ichthushof. Kaartjes 2.50 met snoep en lekkers. Om 6 uur frikadellen en broodjes hamburger. Wind en regen.....even een break😊☀️
Ichthusbazar shared their post.
Ichthusbazar
Photos from Ichthusbazar's post Vanmiddag om 5 uur kinderbingo in de Ichthushof. Kaartjes 2.50 met snoep en lekkers. Om 6 uur frikadellen en broodjes hamburger. Wind en regen.....even een break😊☀️
Ichthusbazar added 2 new photos.
Ichthusbazar
Ichthusbazar Ichthusbazar updated their profile picture.
Ichthusbazar
A.s. woensdagmiddag 3 januari weer een gezellige kinderbingo in de Ichthushof. De zaal is om half 5 open en we beginnen om 5 uur! Weer hele leuke prijzen deze keer, en je weet het he, je mag zelf kiezen. We ...
Ichthusbazar
Vrijdagmiddag en avond 29 en zaterdag 30 december staan wij met een oliebollenkraam bij de Jumbo op de Hofstee.
We bakken voor u dan de lekkerste oliebollen.
Helaas hebben we geen pin, dus alleen contante betaling.

De opbrengst is bestemd ...
Ichthusbazar
De salade is gewonnen door Inge Roskam.
Ichthusbazar
Een heerlijke droomsalade voor de feestdagen? 3 lootjes voor 2.50

Laad meer